ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ
Αποφράξεις - Εκκενώσεις Βόθρων Πάρος


Η επιχείρησή μας “Καρποδίνης” η οποία βρίσκεται στην Πάρο και πιό συγκεκριμένα στην Παροικία, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις εκκενώσεις βόθρων και στις αποφράξεις βόθρων προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πάρο και σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία αφορά των βόθρω του χώρου σας και να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε απόφραξη, όσο δύσκολη και αν είναι.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την άντληση υδάτων από δυσπρόσιτα μέρη, αλλά και την εκκένωση βόθρου και την απόφραξη ολόκληρου του αποχετευτικού σας δικτύου καθώς και τον καθαρισμό βιολογικών σταθμών και βιολογικών βόθρων.

 

 
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Ο άρτιος εξοπλισμός μας αποτελείται από υπερσύγχρονα μηχανήματα με μεγάλη απορροφητικότητα και υψηλής πίεσης αποφρακτικά μηχανήματα νεροβολής. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας το οποίο σέβεται τον πελάτη και το περιβάλλον, έχει συνέπεια στα ραντεβού του και εκτελεί τη μετα,φορά λυμάτων με ασφάλεια.
 
Εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών μας είναι η πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο αλλά και ο μεγάλος αριθμός τακτικών πελατών που μένουν πιστοί στις υπηρεσίες μας όλα αυτά τα χρόνια στην Πάρο αλλά και σε όλες τις Κυκλάδες.

Στόχος μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση σας και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην καθαριότητα και το σεβασμό προς το περιβάλλον. 

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε αμέσως στο χώρο σας για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Είμαστε πάντα δίπλα στα προβλήματα σας, κάνοντας εύρυθμη τη ζωή και τις ανάγκες σας.